Pod obuví najdete kompletní délku pogumované podrážky Traxion. Předpokládám, že je to vlastně přesně ten samý materiál, který byl objeven pod CrazyPower TR vzhledem k tomu, že mají přesně stejný název, stejně jako všechny ostatní. To je obvykle tónovaný spolu s opozicí Puma Leadcat YLM obrysy obuvi spojené s šlapáním s ohledem na multi-směrové hnací síly. Toto zvláštní použití prodloužené oblasti vyústí v nemnoho crazy množství držení.
Stejně jako instruktážní obuv by měla být, skutečný systém je obvykle tónovaný v 6mm zadní patě, aby se snížila noha. Méně tónovaný od 3mm CrazyPower, ale přímo na par pomocí CrazyTrain Top zářez, který jsme věřili, že byl Nike Flex Experience RN 8 boty tónovaný dost.
Zápas:
Abychom vyjádřili, jak mají být Alphabounce koučové široce široce, je to určitě podcenění, jsou velmi snadno skutečnou největší instruktážní obuví v systému i zápasem, který jsem použil. Skutečná zadní pata stejně jako midfoot od obuvi zápas docela pravidelný spolu s jen menší střední-noha, nicméně přední noha roste přímo do kavernózního prostoru pro Asics boty na prodej nohy. Zatímco obuv Fila Crossover JET 2019 je široká, není to velká místnost, takže obuv se nezdá jako obuv Elf. uvnitř mého osobního správného kotníkového kloubu, podivně to je jen to jisté - nicméně toto je členkový kloub který já jsem poškodil předtím.
Skutečný šněrovací program jednoduše utáhne v botách Air Jordan 4 Retro boty v nejlepším, navzdory skutečnosti, že skutečná očka vypadají, jako by se nacházela v typu Flywire. Kdykoliv se vám pásy vzhůru, to nejlepší nakonec skončí jednoduše scrunching vzhůru, průmysl malé dráždivé se podívat, ale není https://www.kabacostore.com/ křeč na vaše vlastní nohy, proto je to dobré. Jste schopni posunout tyto typy obuvi tak dobře, jak je to jen možné, jediná skutečná doba, kterou jsem si Nike ACG DOG Horská obuv opravdu všimla, všechny vzhůru byly po tom, co jsem šplhal nahoru.
V dimenzi 10, mé osobní pravidelné trenér dimenze, skutečné Alphabounce 'fungují velmi poněkud zdlouhavé, ale My' nevěřím, že jsem 'd dimenze v podstatě bylo, aby to zkusit znovu. jako klaun obuv, a tak nemůžu grumovat, stejně jako by ne dimenze nižší, protože mé osobní Morton 'Nike boty online shop nohy. Ve srovnání s Metcon 4 'uvnitř 10, tito lidé se zdají jako 10. 5, ale ve srovnání s Nano 8', tito lidé opravdu cítí jen o něco méně velké. Skutečná nejbližší obuv, velikost-moudrý se stal Pace TR 's, to šlo poněkud zdlouhavé příliš. Moje osobní vedení je vlastně který bez Morton' noha druhá noha delší ve srovnání s velkou nohou, rozměr těchto typů Golden Goose boty na prodej o padesát procent nižší. Pokud se rozhodnete pro mě osobně, dimenzujte je všechny, zatímco budete mít vlastní pravidelnou instruktážní obuv.